e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 18:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2017 - 12:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 21.Leden 2017 - 18:14
Příspěvky: 15
Poděkováno: 1 krát
ve 12.50

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 19:45 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: 17.Březen 2006 - 17:41
Příspěvky: 1463
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
Ještě jsem nechal udělat nějaké změny, tak by to snad mohlo být lepší

_________________
.: AB IPBOX 99HD / Nocturno enigma :.
.: Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum :.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2017 - 23:52 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 728
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 19 krát
mne to tiež robilo že sa mi nedalo pripojiť ale stačilo natvrdo vypnúť/zapnúť telekomácky modem ADB a všetko potom išlo aj bezproblémovo dostať sa na naše ABF.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2017 - 7:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2009 - 9:01
Příspěvky: 185
satelitni prijimac: VU+UNO 4K
Místo/Bydliště: Cadca
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Aj mne doma raz ide raz nejde. Mam telekom optiku 60/6. To nie je riesenie aby som modem vypinal.

_________________
VU+UNO 4K - VTI 11.0.1 net optik 60/6, Offset parabola 80cm 19,2 - 23,5
i5 4460 8GB RAM HYPER X ASUS STRIX GTX 950 1TB WD Asus VS248H SSD 256Gb
Najlepsi na svete a druhy v okrese


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2017 - 10:44 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 696
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
Už som si myslel,že mám niečo s routrom. Mne sa tiež občas stane,že musím použiť tl.vyp/zap.a potom sa už bez problémov dostanem na ab-fórum. S inou stránkou som problém nezaznamenal.

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 16:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Září 2008 - 9:04
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM7000-PH6010-Skystar2-D-BOX1-
Poděkoval: 1 krát
Hm tak jsem se tu konečně po půl roce dostal ale za cenu toho že jsem v nemocnici na jiné IP,zítra zase musím domů takže se pokusím aspon telegraficky bez nějakého dlouhého zpětného čtení tohoto vlákna ,snad mi to prominete.
Z nějakých /pro mě dodnes záhadných /důvodů jsem dostal od hostingu ab fora už asi před 3 měsíci /black List/,byl jsem se zeptat u svého provozovatele sítě a ten mě sdělil že mi sice může dát veřejnou I.P. namísto stávající neveřející ale stejně to asi nejspíše nic moc nepořeší hlavně z dlouhodobého hlediska a black list mě nemine opět což mě moc neuspokojilo.Udajně asi budu mít nějakou zradu v PC,od jiného kolegy jsem zase slyšel že asi je další klient fora na mé stoupačce intern. připojení a tím to spamuje.Kolega za mě už dříve asi před měsícem psal adminovi co by to mohlo způsobovat,ten ho však nasměroval na jejich web hosting a ti se mu už neozvali a neudpověděli.
Neřešil tu už někdo na tomto foru obdobnou zkušenost ?
Děkuji za příkladnou pomoc vedoucí k vyřešení vzniklé situace.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2017 - 18:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 262
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 20 krát
a skúsil si vo svojom webovom prehliadači použiť VPN?Mne to vždy pomôže,pokiaľ sa nemôžem na fórum dostať.

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 4.1 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 13:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 371
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
- Baranček nechcem ta tu zhadzovat alebo nieco podobneho... Boze chran naozaj... nechcem tu z teba robit amatera... ale preco stale kazdemu radis "zapnut VPN" vo webovom browseri ? :)

- existuje jedine metoda pouzitia externeho PROXY servera pre pristup na cudzie webstranky a uz i samotny nazov skratky VPN pre Virtual Private Network je velmi zavadzajuci, nakolko VPN siet ma len velmi malo spolocne s PROXY sluzbou servera

- aby bolo mozne dostat sa na webstranky povedzme aj Ab-Forum inac, nez z tvojho pocitaca, tak sa vyuziva vzdialeny server, obvykle PROXY (povodne urceny na web-cacheovanie dat, co sa dnes uz nevyuziva kedze rychlost internetu ako aj pocitacov rapidne narastla za poslednych 20 rokov)... takze za predpokladu ze dostal PC klient docasny IP-BAN a logicky sa nepripoji na webstranku, potom webove proxy by sa malo dokazat pripojit - pouziva totiz celkom inu IP adresu a komunikuje s web-serverom prave on, ako proxy-server a nie samotny klientstky pocitac... to je cela veda

- funkciu VPN v internetovom prehliadaci si viem predstavit jedine pod takym stylom fungovania, ze sa pripojuje cez virtualnu internu VPN siet iba ciste samotny prehliadac k domovskemu serveru, na ktorom bezi aj PROXY server a skrz neho komunikuje s webstrankou a udaje posiela ku klientovi... v pripade, ze spojenie nefunguje, tak sa skusi vzdialeny script prepojit na este zopar dalsich "domovskych" PROXY-serverov a ak by sa nepodarilo ani to, potom internetovy prehliadac ohlasi chybu nenajdenej webstranky... stale sa vsak nejedna o VPN ako take... teda ano aj nie... VPN jednoducho sluzi pre vytvorenie/spojenie lokalnej pocitacovej siete na velku vzdialenost medzi dvoma lokalnymi sietami, prakticky aj cez internet, je vyznam slova VPN... laicky povedane mala by to byt "virtualna sukromna LAN siet" medzi kamosmi na opacnom konci sveta... vytvarat VPN medzi internetovym prezeracom a domovskym serverom internetoveho prezeraca je podla mna hlupy zavadzajuci termin... to vlastne ani nieje VPN siet... je to len nejake priame docasne spojenie medzi servermi tvorcu internetoveho prehliadaca a samotnym prehliadacom

- v mnohych internetovych prehliadacoch sa to nazyva tato metoda "anonymne surfovanie" avsak aj to moze byt velmi zavadzajuce, nakolko v pripade niektorych to moze znamenat len nepouzivanie cookies suborov a cache na lokalnom disku klienta a u inych webovych prehliadacov to zase moze znamenat pripojovanie sa cez nahodne PROXY servery k webstrankam pocas surfovania v rezime anonymity

- ja napriklad pod Moxilla Firefox prehliadacom pouzivam add-on "FoxyProxy Standard", v ktorom mam nastavene 2 funkcne rychle blizke PROXY-servery a zaroven konkretne webstranky, ktore ako sa mi maju otvarat iba a iba cez prednastaveny PROXY server... nieco na sposob udajneho "VPN", ibaze toto ma omnoho viac nastaveni a za slovo vzatych nastaveni... a nie ze "zapni VPN" :P

- okrem nejakych flood/spam automatickych ochran, moze zapricinovat nemoznost pripojenia sa na webserver aj vas webklient... takze vyskusajte hlavne vzdy najprv viacero webovych klientov (webovych prehliadacov)... skuste vymazat cookies a cache vo vasom web.browseri... skuste zavolat kamosovi ktory ma ineho internetoveho providera, ze ci naaaahodou nenastal docasny vypadok serveru na ktorom bezia webstranky Ab-Forum a podobne... az potom ohlasujte chybu sem, do tohto vlakna ;)

_________________
Obrázek
- OpenATV6.0 - OpenPLi4 - OpenHDF4/5/6 - HDMU - VU+ images -


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 14:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 262
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,et-4000,HDBOX9100
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 20 krát
ale ja som amatér a aj ním vždy budem názov VPN používa prehliadač Opera priamo v lište hore na ľavej strane tak som si ho dovolil aj ja použiť.Mne stačí,že to funguje a to je pre mňa podstatné,ale Tvoj odborný výklad som si so záujmom prečítal a myslím,že pomôže aj iným :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 4.1 a Openmultiboot :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 14:55 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 371
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
no amater niesi... amater je moja mati, ktora sa zrovna uci pracovat so smartfonmi so systemami Android :) ty ak vies obsluzit PC alebo satelitne boxy, tak urcite amater niesi... len si proste o tom nevedel, ze co je to "VPN"... tak uz vies :) Opera uz nieje tym cim byvala, ale to asi ziadny web.browser :) stale sa len nabaluju same gebuziny na tie prehliadace a oni potom bezia stale pomalsie a pomalsie a stale potrebujes viac RAM a vyssi vykon CPU, ach jo... rovnako ako do mojej Mozilly Firefox, tak aj do Opery existuju doplnky rozneho druhu (aj pre anonymne surfovanie s automatickym vyberom nakonfigurovaneho PROXY servera podla potreby)...

_________________
Obrázek
- OpenATV6.0 - OpenPLi4 - OpenHDF4/5/6 - HDMU - VU+ images -


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2017 - 14:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Únor 2011 - 22:36
Příspěvky: 68
Poděkoval: 4 krát
Kedže som bol pokarhaný za to ze som vytvoril zbytocne vlakno tak napisem aj sem + riesenie.
Asi tyzden mi nefungovalo pripojenie z mojej IP. Myslel som ze je to klasika vypadok na strane tohto webu. Ked som sa pripojil cez mobilne data vsetko bolo ok a tak som nadobudol pocit ze moj ISP UPC zacal blokovat tento web nakolko by to mohlo byt v ich zaujme...

Po precitani vsetkych prispevkou vissie som sa rozhodol preverit moju ip ktora mi bola pridelena zhruba v podobnom case ako som stratil pripojenie na forum a podozrenie sa samozrejme potvrdilo.

Riesenie:
1. klik na : https://www.spamhaus.org/lookup/

2. Ak tam nejdete nieco taketo tak spamhaus Vas blokol a treba nechat odobrat vasu IP z listu.
Po uspesnom odobrani cca do 30 min ste online.
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 17:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 696
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 4 krát
V poslednej dobe musím často reštartovať vdsl z dôvodu nedostupnosti abfora.Keď som použil postup čo sem dal Fl4k,tak samozrejme všetko sedí podla obrázku uvedenom vyššie. Ale odstrániť ip z blokovaných sa mi nedarí. Keď zavolám do telekomu,tak sa tvária,že všetko je v poriadku...Keď je forum nedostupné,tak pomôže len reštart internetu a potom to ide max.1deň. Už ma to prestáva baviť.Rieši sa tento problém?

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2017 - 0:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 7094
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 92 krát
Dal jsi potřebné podklady?
viewtopic.php?p=676291#p676291

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2017 - 0:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 7094
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 92 krát
toprun napsal:
Tak dneska mi AB-F začalo z ničeho nic zase fungovat přes domácí WiFi. Jsem zvědavý jak dlouho. :)

No a už je to tu zase. Na AB-F zase jen přes data. Od 31.3. od cca17:00. :(
IP adresa pořád stejná.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2017 - 21:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 7094
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 92 krát
Nevím, jestli někdo něco prováděl, ale už je to zase OK. Připojení přes ISP zase funguje, uvidíme jak dlouho. :)

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2017 - 22:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 2982
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 90 krát
Nikto nic neprováděl, toto sú všetko veci mimo abf.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2017 - 23:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 7094
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 92 krát
Jj, cesty Boží a elektrického proudu, jsou nevyzpytatelné. :D Občas mám pocit, že si elektronika žije svým vlastním životem.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2017 - 15:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 371
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Tak ono je nieco ine, ak ohlasi chybu na HelpDesk nejaka upratovacka, ktorej ked povies "zatvorte okno" tak ona sa fyzicky postavi zo stolicky, ide k oknu, zatvori ho a vrati sa k PC a je rozdiel ked tieto chyby ohlasia sietovi IT-experti :). Nikoho samozrejme neurazam a nikoho tu ani nepoznam, ale mnohe hlasenia chyb v tomto vlakne mi pripadaju ozaj jak od tej upratovacky...

Nikto nespomenul napriklad ze ci sa skusil odhlasit a znovuprihlasit na forko. Casto sa tu spomina problem pri Telekom ADSL sluzbe, ktora ale bohuzial casto obmiena vlastnu verejnu IP adresu ked je napr. modem dlho neaktivny. Vy sa prihlasite na stranku a ste aktivnym. Server vygeneruje kod pre vase pripojenie, ucet, pre vasu internetovu IP adresu... po nejakej dobe sa moze tato vasa verejna internetova IP zmenit (by provider) a uz server diskusneho fora nevie odpovedat. V takom pripade pomaha odhlastia a znovu sa prihlasit. Alebo si prezrite v profile svojom na Ab-Froum zoznam prihlaseni vsetne klucov a vsetky vymazte.

Podla mna aj prave preto mnohe servery (uzly na ceste medzi uzivatelom a Ab-Forum serverom) detekuju mozny utok ci pokus o SPAMovanie, pretoze sa v podstate meni vasa IP adresa, kym ste zostali prihlaseni na forku avsak neaktivnymi. Je to len moj hruby odhad, ja webstranky neprogramujem takze... mozem len hadat :). Potom ked sa aj prihlasite viac krat na forko, tak vlastne vznika dalsi problem (zo strany sietovych uzlov/serverov starajucich sa o bezenost v sieti), pretoze on si moze mysliet, ze sa prihlasujete na to iste forum (server) s rovnakym uctom viac krat po sebe s inou IP adresou = chovanie SPAM-BOTa.

Zvycajne plati aj ta filozoficka myslienka, ze ak sa vyskytne len 1 chyba na ceste medzi 10 uzlami, tak sa to da prezit. Ak vsak chybuju uz 2 uzly, ci teda 2 body v konektivite, tak uz mozu nastavat velke problemy v komunikacii na sieti. Okrem vsetkeho 1 chyba sa da vyriesit raz-dva. Objavi ju aj moja mati ked napise prikaz "tracert www.ab-forum.info" :). Ak je tam bohuzial viac chyb na tejto ceste (napr. v nejakom zlom zabezpeceni PHP-BB scriptu a potom este niekde nejaka chyba v zabezpeceni vonkajsieho servera pre ochranu pred SPAM-BOTmi) tak uz je to prakticky tazko riesitelne.

Skuste ti overit, co mate nastavene v pripade DSL sluzieb v konfiguracii routra resp. v nastaveniach modemu. Ze ci sa samovolne vas modem neodpaja pri dlhsiej neaktivite v priebehu hodiny aj viac krat (pri znovu pripojeni ziskavate vzdy novu verejnu nahodnu IP adresu). Tiez skuste vymazat vsetky vase doterajsie prihlasovacie kluce pod automatickym prihlasenim sa na forum, zo vsetkych doterajsich IP adries, vo svojom profile: Pouzivatelsky panel > Profil > Spravovat kluce na "zapamatanie prihlasenia".

Netvrdim, ze vam to pomoze, ale za skusku nic nedate.

_________________
Obrázek
- OpenATV6.0 - OpenPLi4 - OpenHDF4/5/6 - HDMU - VU+ images -


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2017 - 22:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Září 2011 - 14:52
Příspěvky: 91
Poděkováno: 4 krát
Mam Telekom VDSL, IP sa mi medzi otvorenim stranok nemeni. Problem vznika ak si dam z hlavnej stranky otvorit no novych zaloziek temy ktore ma zaujimaju. Vtedy sa casto po 2-3 stranke prejavuje tento problem, takze to vidim ako dost "hlupe" nastavenie nejakého systemu na zabranenie kopirovaniu webu. Ak toto spravanie naozaj tak niekto zamyslal, tak by sa mal dat vysetrit.

_________________
VU+ Solo2, VTi 11.0.1, HDGlass


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nedostupné abf
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2017 - 21:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2015 - 19:52
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: vu+zero
Místo/Bydliště: LC okolie
Fl4k napsal:
Kedže som bol pokarhaný za to ze som vytvoril zbytocne vlakno tak napisem aj sem + riesenie.
Asi tyzden mi nefungovalo pripojenie z mojej IP. Myslel som ze je to klasika vypadok na strane tohto webu. Ked som sa pripojil cez mobilne data vsetko bolo ok a tak som nadobudol pocit ze moj ISP UPC zacal blokovat tento web nakolko by to mohlo byt v ich zaujme...

Po precitani vsetkych prispevkou vissie som sa rozhodol preverit moju ip ktora mi bola pridelena zhruba v podobnom case ako som stratil pripojenie na forum a podozrenie sa samozrejme potvrdilo.

Riesenie:
1. klik na : https://www.spamhaus.org/lookup/

2. Ak tam nejdete nieco taketo tak spamhaus Vas blokol a treba nechat odobrat vasu IP z listu.
Po uspesnom odobrani cca do 30 min ste online.
Obrázek


Tiež mávam tento problém s prihlásením a tento popísaný postup mi teraz pomohol. Zo stránky som si stiahol ponúknutý antivirus Norton(netreba inštalovať -scaner), ktorý našiel a vymazal "niečo", a po opätovnej kontrole na stránke už bolo všetko bez problémov a vedel som sa aj prihlásiť na AB-, :thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk